Picknick  Wonderweekend  - Plantentuin Meise

Picknick Wonderweekend - Plantentuin Meise

events

Uniek en Persoonlijk

Als eventorganisator of bedrijf wil je een spraakmakende indruk maken tijdens een event. Je merk, het bedrijf of... op de juiste manier in de picture zetten.  Inclusief een sfeer die het event moet uitstralen en in lijn ligt met de locatie. Elk detail hoort te kloppen.

Je wil een onvergetelijke indruk maken bij de gasten! 

We zijn jouw creatieve bloemen partner die onze torenhoge passie voor bloemen omzet in uniek, persoonlijk bloemwerk. We creëren buitengewone verhalen met seizoensbloemen. Op maat van jouw event, merk en bedrijf. 

Samen schrijven we een Uniek verhaal


Wat onze klanten zeggen 

Al sinds ons ontstaan in 2008 werken wij voor onze bloemdecoratie samen met Tom en Caroline. De manier waarop ze telkens de juiste sfeer in hun boeketten en creaties kunnen scheppen blijft ons verbazen. Of het nu gaat om 1800 wilde veldboeketjes, knalroze bloemdeco in het putje van de winter of vaasjes in het thema ‘Vlaamse Meesters’, ze weten al onze gekke (en vaak last-minute) vragen te beantwoorden met een lach!
— Ann Van den Borne - CHECKMATE
 
Felixpakhuis  Antwerpen

Felixpakhuis Antwerpen

Hoe kunnen we jou helpen? We staan klaar om nieuwe verhalen te binden. 

Hoe we werken

Styled shoots, productlanceringen, business events, editorals, persevents, floral merchandising....  laten we een buitengewone indruk maken. 

Eerste briefing

Opdracht doorlopen, stijl en sfeer afstemmen, budget opmaken

Creatief Voorstel

Voorstel op maat met prijsopgave ( + moodboard )

Samenwerken

Bijsturen voorstel, praktische en technische details bespreken,

afspraken maken, draaiboek doornemen

Tijdens het event 

Logistiek en transport, opbouw, styling op locatie + afbouw

Opening  Wolvenbos

Opening Wolvenbos

Vakwerk

Geen enkel event is hetzelfde, timing en locatie vragen om creatieve oplossingen. Net die uiteenlopende opdrachten, diverse locaties, en last-minute producties zorgen ervoor dat we flexibel kunnen werken, out-of-the-box mogen denken. 

Onderschat de kracht van bloemen niet

Kwaliteit staat bij ons voorop, altijd, we leggen elke dag de lat wat hoger. We schaven onze techniek dag-na-dag bij omdat we gek zijn van ons vak. Met zo'n mooi product als bloemen kunnen we eindeloos creatief omspringen. De natuur blijft ons verrassen, elk seizoen opnieuw. 

De combinatie van dit prachtig seizoensproduct, onze jarenlange ervaring in de sector en ons technisch vakwerk zorgt voor vuurwerk op jouw event. 

En we gaan voor niets minder dan vuurwerk, een explosie van kleuren en geuren, met buitengewone bloemen!


Opel Congres  New Balls Please  - Rotterdam

Opel Congres New Balls Please - Rotterdam


Productie -  Blind Getrouwd

Productie - Blind Getrouwd