Huwelijk bloemen ( Elisabeth Van Lent Photography ) - Degrootebloemen.be

huwelijk

Gefeliciteerd, jullie hebben Ja gezegd! En zijn vast volop aan het dromen om van jullie dag de mooiste dag te maken. 

Een intieme picknick in het bos, een romantisch huwelijk in een kasteel, een lange tafel met veel vrienden, een ceremonie met de blote voeten in het zand… voor welke setting jullie ook kiezen, de juiste professionele partners zijn onmisbaar om van jullie dag een bijzonder moment te maken.

De locatie is vastgelegd en nu is het tijd om iets spraakmakends te creëren, die een blijvende indruk maakt op jullie en jullie gasten.

Als florist en stylist, doen we niets liever dan jullie verhaal vertellen met buitengewone bloemen en de juiste decoratie.

Van een uniek bruidsboeket tot een volledige aankleding op maat van de ceremonie of feestlocatie.

Bloemen huwelijk ( Elisabeth Van Lent Photography ) - Degrootebloemen.be

Persoonlijk

Romantiek in pasteltinten, bohemian chic, greenery, exotische flower power, losbandige veldbloemen, krachtige pure eenvoud of winter wonderland, alles kan, alles mag. Wij gaan verder dan Pinterest , of een copy-paste van de laatste nieuwe trend, we laten ons inspireren door jullie.

Jouw droomjurk, die ene fantastische plek waar jullie jullie gasten gaan ontvangen, een eigen verzameling porselein, gek van kleuren of net niet... you name it, wij volgen en gaan ermee aan de slag. 

Samen met jullie werken we een bloemenverhaal op maat van jullie favoriete stijl, jullie locatie én jullie budget uit.

Contacteer ons voor een locatiebezoek of een afspraak, we kijken er naar uit!


Onze klanten

Het was een onvergetelijke dag! De bloemen waren fantastisch en helemaal zoals we in gedachten hadden. Zoals verwacht, wisten jullie helemaal hoe wij alles voor ogen hadden, de bloemen maakten het allemaal echt af!
— Sanne en Nicolas
Huwelijk bloemen ( Maitha Lunde Photography ) - Degrootebloemen.be
Huwelijk bloemen ( Maitha Lunde Photography )- Degrootebloemen.be

Hoe we werken

Eerste gesprek ( in ons atelier of op locatie )

Stijl en sfeer bepalen, mogelijkheden bekijken, budget overlopen

Persoonlijk Voorstel

Voorstel op maat met gedetailleerde prijsopgave + moodboard

Samenwerken

Bijsturen voorstel, praktisch details bespreken, afspraken maken

( eventueel in samenspraak met de weddingplanner ) en/of locatie

De dag zelf 

Levering, opbouw, styling op locatie + afbouw ( dag nadien )

Ook #BloemenBewonderaar, en kan je niet genoeg krijgen van bloemen of op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje op onze blog - The Flower Stories - voor échte verhalen met veel bloemen. 


Laten we kennis maken, we zijn heel erg benieuwd naar jullie verhaal! Neem contact op of maak een afspraak en kom langs in ons atelier. 

Bloemen Huwelijk ( Ian Hermans Photography )- Degrootebloemen.be

Uniek

Details maken het verschil, ze horen te kloppen. Van het lint rondom het bruidsboeket tot de backdrop, van de t-lichten op de tafels tot het hangend bloemenplafond boven de dansvloer.

We zoeken altijd naar dat ene element dat jullie bruidsbloemwerk uniek maakt, waardoor het perfect aansluit bij jullie verhaal en jullie feest uniek maakt!

Naast het bloemwerk helpen we jullie ook verder met extra decoratieve elementen zoals linten, windlichten, vazen, kaarsen, sokkels, bloemenwanden, hangende installaties, backdrops voor de ceremonie, … we hebben een grote stock aan eigen verhuurmateriaal in diverse stijlen. Of we werken samen met één van onze favoriete partners

Bloemen huwelijk - Degrootebloemen.be
Bloemen huwelijk - Degrootebloemen.be

Vakwerk

Op kwaliteit en techniek binden we niet in. Nooit. We houden van ons vak. Het is handwerk, elk dag opnieuw, En niets is zo fijn als met de blote hand elke dag iets moois te kunnen creëren.

We werken enkel met materialen beschikbaar volgens het seizoen. Elk seizoen heeft een overvloed aan prachtige bloemen waarmee we iets buitengewoons kunnen maken. 

Door het vakmanschap, de passie en meer dan 15 jaar ervaring hoeven jullie helemaal niet wakker te liggen over praktische of technische beslommeringen.

Een feest is pas geslaagd voor ons als alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jullie ten volle kunnen genieten van dat Bijzondere Moment. 

Wensen jullie met ons samen te werken dan gaan we meteen aan de slag. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek, neem een kijkje tussen onze materialen, indien gewenst zetten we een test-opstelling op zodat jullie meteen ons werk kunnen zien, voelen en ruiken. 

Laat van je horen, we zijn benieuwd naar jullie verhaal. We doen niets liever dan iets unieks creëeren met wat het seizoen ons brengt!

Bloemen huwelijk - Degrootebloemen.be