Dinner In The Dark 20.12.2018

Even tijd voor iets persoonlijks - omdat er meer aandacht nodig is voor zeldzame etiketjes.

Achter deze mooie bloemenplaatjes zitten niet alleen twee bloemen freaks, maar ook een gezin. Een gezin met twee schoon kinderen, Jackie en Felix. Die kinderen gaan door het leven met een rugzak, een hele zware rugzak. Eentje waarvoor we niet hebben gekozen, toen we heel bewust voor kinderen kozen. 

Dinner In The Dark - Degrootebloemen.be
Dinner In The Dark - Degrootebloemen.be

Ze zijn geboren met een erfelijke, zeldzame, progressieve netvliesaandoening. Leber Congenitale Amaurosis, kortweg LCA. ( niet googelen, geloof ons, je krijgt er hartkloppingen van ) De staafjes en de kegeltjes in hun netvlies werken niet goed waardoor ze slechtziend zijn en binnenkort hun volledige zicht gaan verliezen. 

Waarom we dit hier nu delen? Eenvoudig, het maakt deel uit van ons leven, elke minuut opnieuw. Het leven bestaat niet alleen uit mooie perfecte plaatjes, het is vooral echt. Misschien niet wat we hebben gewild, maar het is nu zo. 

Het heeft 4 jaar geduurd voor we een diagnose hadden en het juiste medische team. En nog wat langer vooraleer we dit in één keer konden zeggen, zonder in tranen uit te barsten of ongelofelijk kwaad te worden. 

Dus toen Lieke van Stories By Mabel, ons op een dag belde met de vraag of we iets konden doen voor een goed doel voor de kinderen - toen wisten we dat het tijd was om van onder deze steen te kruipen.  

En of we daar iets mee gedaan hebben - zet nu in je agenda:

20.12.2018 - Dinner In The Dark

Dinner In The Dark 20.12.2018 #dewarmsteweek

Op een exceptionele locatie met tal van TOP partners ( en het zijn niet van de minste ). 

De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week. We steunen met heel ons hart Centrum Ganspoel, omdat ze bergen verzetten voor slechtzienden en blinden. 


Het diner is volzet!

Vrije giften voor ons goede doel kunnen nog steeds op dit rekeningnummer.

vrije giften via rekeningnummer - KBC IBAN BE85 7370 4955 3606


Alle plaatsen zijn gereserveerd. Mochten er toch terug plaatsen vrijkomen, kan je je hieronder inschrijven op de wachtlijst.

ww.warmsteweekdinner.be

#dewarmsteweek